Tetováló kellékek webáruháza
SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS
 

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. A szállítás munkanapokon, 8-18 óra közötti időintervallumban, a webáruházunkban megjelölt vagy telefonon egyeztetett napszakban történik.


  Szállítási módok az tattoozona.hu webáruházban


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal Magyarországon belül. A szállítás díja: 1.890 Ft (bruttó)

  Fontos információ: 40 kg feletti csomag rendelése esetén egyedi szállítási díjat állapítunk meg, melyről munkatársunk a csomag kiküldése előtt tájékoztatja a megrendelőt.


  Szállítási idő


A termékek kézbesítése a megadott címre a megrendeléstől,- illetve előre utalás esetén a számla ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől- számítva 1-5 munkanapon belül történik.


  Fizetési módok


  • Utánvét: Kiszállításkor a megrendelés ellenértéke a szállítónak átvételi elismervény ellenében készpénzben fizetendő, a számlát a Szolgáltató papír alapon nyomtatva, a csomagba helyezi a Vevő részére.
  • Előre utalás: A Szolgáltató a Vásárlónak a megrendelés visszaigazolását követően átutalásos számlát állít ki és ezt e-számla formájában megküldi a Vevőnek e-mailben , amelynek Vevő nyolc (8) napon belüli kiegyenlítésére köteles. A számlában meghatározott ellenérték a számlában meghatározott bankszámlán történő jóváírást követő 2 munkanapon belül a Szolgáltat köteles a termék kiszállítására, ha a termék raktárkészleten van. 
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj a legújabb akcióinkról !
blog
powered byForweb - Webáruház készítés