Tetováló kellékek webáruháza
11 M1-T TURBO NYITOTT MAGNUM TŰMODUL 0.35MM (20db/Doboz) WJX

11 M1-T TURBO NYITOTT MAGNUM TŰMODUL 0.35MM (20db/Doboz) WJX

CIKKSZÁM: S012190000
készletinformáció:
Raktáron
5 890Ft
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Az ár 1 doboz ( 20 darab tűmodult tartalmaz ).Orvosi Minőségű Polikarbonát:

A polikarbonátból készült külső keret színtelen, átlátszó, hőálló, ütésálló, égésgátló, BI minőségű, és normál használati hőmérsékleten kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik.


Ergonómikus kialakítás:
A külső tűhéjon át a tűszálig, és minden részén, a rétegek átvizsgálását és tesztelését elvégeztük, hogy a tű zökkenőmentesen mozoghasson,a külső héj különleges kialakításának köszönhetően, nem fröcsköli a tintát, ezáltal kevesebb festéket használhatunk és tisztábban dolgozhatunk, a hagyományos tűmodulokhoz képest.A precíz tűforrasztásnak köszönhetően kevésbé roncsolja a bőrt ezáltal szebb vonalakat lehet húzni vele.


Kereszttű vezető:
A kereszttű felépítése hasonló. A kereszttű stabilizáló segítségével a tűk folyamatosan mozoghatnak, a festék nem folyik fel a modul felső részébe és ezzel egyidejűleg nagyobb mennyiségű tintát tud a csőr részben tárolni, ezáltal kevesebbszer kell a festékbe mártogatni.

Speciális tű rezgéscsillapító:
A tű rezgés elnyelését négy speciális elasztikus anyag rögzíti, amely csökkenti a rezonanciát, és sokkal csendesebb működést eredményeznek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj a legújabb akcióinkról !
blog
powered byForweb - Webáruház készítés